1x SCM 30 – 30 heatpipes vacuumbuizen – zonneboiler

Ontdek waarom zonneboilersets met heatpipes sneller worden terugverdiend dan zonnepanelen na de afschaffing van de salderingsregeling. Lees meer!

1 - 3 werkdagen

1.530,-

  • Product USP 1
    Snelle levering
  • Product USP 2
    Vakkundig advies
  • Product USP 3
    Uit voorraad leverbaar
  • Product USP 4
    Scherpe prijzen
Webwinkelkeur Logo

Wij scoren een 9,9

Ster
Ster
Ster
Ster
Ster

Informatie

Ontdek de Efficiëntie van 1x SCM 30 – 30 heatpipes vacuumbuizen – zonneboiler

Ben je op zoek naar de ultieme oplossing voor het maximaliseren van je zonne-energieopbrengst? Zoek niet verder dan de SCM 30 Heatpipe Rek met 30 Heatpipes Vacuümbuizen. Dit innovatieve systeem combineert geavanceerde technologie met een indrukwekkend ontwerp om je zonne-energieproductie naar ongekende hoogten te brengen.

Hoogtepunten:

1. Geavanceerde Heatpipe Technologie

De SCM 30 maakt gebruik van 30 geavanceerde heatpipes om zonne-energie efficiënter vast te leggen en te benutten dan conventionele zonnecollectoren. Deze heatpipes zijn gevuld met een speciale vloeistof die warmte snel en effectief transporteert, zelfs bij lage temperaturen. Dit zorgt voor een verbeterde prestatie, zelfs op bewolkte dagen.

2. Vacuümbuizen voor Maximale Isolatie

De SCM 30 is uitgerust met vacuümbuizen die zorgen voor een uitstekende isolatie en bescherming tegen warmteverlies. Dit betekent dat je zonne-energie kunt blijven opwekken, zelfs bij koude weersomstandigheden, waardoor het systeem ideaal is voor zowel zomer als winter.

3. Duurzaam en Onderhoudsarm

Dit heatpipe rek is gebouwd om lang mee te gaan. De hoogwaardige materialen en constructie garanderen een lange levensduur zonder veel onderhoud. Dit bespaart je niet alleen geld op de lange termijn, maar het is ook een milieuvriendelijke keuze.

4. Eenvoudige Installatie

De SCM 30 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De installatie is eenvoudig en kan snel worden uitgevoerd. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, je zult onder de indruk zijn van de gebruiksvriendelijkheid van dit systeem.

5. Verhoog je Energie-efficiëntie

Met de SCM 30 Heatpipe Rek met 30 Heatpipes Vacuümbuizen kun je je energie-efficiëntie aanzienlijk verbeteren. Dit systeem helpt je om geld te besparen op je energierekening en vermindert je ecologische voetafdruk, waardoor het een win-win oplossing is.

Kies voor de SCM 30 en ontdek de voordelen van geavanceerde heatpipe-technologie en vacuümbuisisolatie. Haal het maximale uit je zonne-energiesysteem en investeer in een duurzame toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat!

Waarom is Oververhittingsbeveiliging Essentieel?

Zonneboilersystemen zijn fantastisch voor het benutten van zonne-energie, maar tijdens lange perioden zonder watergebruik, zoals tijdens jouw vakantie, kan het systeem gevaarlijk oververhit raken. Een oververhittingsbeveiliging reguleert de temperatuur van de boiler en voorkomt schade door de hitte, wat de levensduur van je systeem verlengt en de veiligheid verhoogt. Bovendien helpt deze beveiliging het droogkoken van glycol te voorkomen. Glycol, dat gebruikt wordt voor de overdracht van warmte binnen het systeem, kan bij extreme temperaturen droogkoken, wat tot ernstige schade aan de componenten kan leiden. Met een oververhittingsbeveiliging blijft het glycol in optimale conditie, zelfs tijdens de heetste dagen. Bij de boilerwereld bieden wij de oververhittingsbeveiliging optioneel aan.

Elke heatpipe 8 tot 10 liter water verwarmen. Als je oververhitting wilt voorkomen, kun je ervoor kiezen om een oververhittingsbeveiliging aan te schaffen. Dit kost 60 euro per extra heatpiperek.

Lees meer

Andere suggesties…