Shinhoo | CV Circulatiepomp | GPA25-8 130 mm 1½”

Levertijd 1 - 2 werkdagen

245,-

  • Product USP 1
    Snelle levering
  • Product USP 2
    Vakkundig advies
  • Product USP 3
    Uit voorraad leverbaar
  • Product USP 4
    Scherpe prijzen
Webwinkelkeur Logo

Wij scoren een 9,9

Ster
Ster
Ster
Ster
Ster

Informatie

Optimaliseer Je Verwarmingssysteem met de Shinhoo | CV Circulatiepomp | GPA25-8 130 mm 1½”

Upgrade je verwarmingssysteem met de krachtige CV Circulatiepomp inbouwmaat 130 mm en een opvoerhoogte van 8 meter met een maximale flow van 4 m³ per uur.

Krachtige Kenmerken van Onze Duurzame Pomp met Geïntegreerde Frequentieomvormer

Deze krachtige pomp is ontworpen om topprestaties te leveren en een lange levensduur te garanderen. Met een keramische as, radiale lagers, koolstofdruklager, roestvrijstalen rotorbus, lagerplaat en rotorbekleding, en een composiet waaier, biedt deze pomp superieure betrouwbaarheid. Bovendien geven LED-indicatoren de real-time bedrijfsstatus weer.

Zelfontluchting en Compact Ontwerp voor Eenvoudige Installatie

Deze pomp ontlucht zichzelf via het systeem, waardoor de installatie een fluitje van een cent is. Het compacte ontwerp, inclusief de geïntegreerde schakelkast en het bedieningspaneel aan de zijkant van de motor, past naadloos in de meeste gangbare installaties.

Duurzaamheid met Gietijzeren Behuizing en Efficiënte Motor

De pomphuis is vervaardigd van gietijzer en elektrolytisch gecoat om de corrosieweerstand te verbeteren, wat de levensduur verlengt. De motor is een synchrone permanentmagneet-/compactstatormotor die uitblinkt in efficiëntie.

Precieze Pompregeling met Geïntegreerde Frequentieomvormer

De pompsnelheid wordt nauwkeurig geregeld door een geïntegreerde frequentieomvormer in de schakelkast, waardoor optimale prestaties worden gegarandeerd.

Kenmerken en Voordelen:

Krachtige Prestaties: Met een capaciteit van 4 m³ per uur biedt deze circulatiepomp voldoende vermogen om warm water door je CV-systeem te verspreiden. Dit resulteert in een gelijkmatige verwarming van je huis en een comfortabele leefomgeving.

Inbouwmaat 130: Dankzij de specifieke inbouwmaat van 130 is deze pomp compatibel met een breed scala aan CV-systemen. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor zowel bestaande als nieuwe installaties.

Energiezuinig: De CV Circulatiepomp is ontworpen met energiezuinigheid in gedachten. Met geavanceerde technologieën helpt deze pomp je energiekosten te verlagen terwijl de prestaties op peil blijven.

Stille Werking: Niemand houdt van lawaaiige verwarmingssystemen. Deze circulatiepomp is ontworpen voor stille werking, waardoor je kunt genieten van een comfortabele omgeving zonder storend lawaai.

Duurzaamheid: Met hoogwaardige materialen en een robuuste constructie is deze pomp gebouwd om lang mee te gaan. Dit betekent minder frequent onderhoud en vervanging, wat uiteindelijk kostenbesparend is.

Bestel Nu:

Verbeter de efficiëntie en betrouwbaarheid van je verwarmingssysteem met de GPA25-8 130 CV Circulatiepomp van Shinhoo 4 m³  per uur inbouwmaat 130 mm. Bestel vandaag nog en ervaar de voordelen van een goed functionerend en energiezuinig CV-systeem.

Lees meer

Technische gegevens:

Serie: GPA25-8 130
Inbouwmaat: 130 mm
Opvoerhoogte: 8 meter
Aansluitmaat: 1 ½"
PWM gestuurd: Nee
Gewicht: 2.3 kg

Kenmerken:

Elektromagnetische compatibiliteit: EN 61800-3
Storingsuitzending: EN 61000-6-3
Stoorvastheid: EN 61000-6-2
Max. toegestane bedrijfsdruk: 10 bar
Beschermingsgraad: IP42
Netaansluiting: 230 V 50/60 Hz
Stroomverbruik (max in A): 0,52
Stroomverbruik (max in W): 70
Stroomverbruik (max in Mpa): 1
Handmatige pomp ontluchtingsfunctie: Ja
Automatische deblokkeerfunctie: Ja
Geïntegreerde motorbeveiliging: Ja
LED-weergave voor het instellen van de setpoints en de weergave van het lopende verbruik in watt: Ja
Handmatige herstart: Ja

Materialen:

Materiaal pomphuis: Gietijzer
Materialen waaier: Composiet
Materialen pompas: Keramische as
Materialen lagers: koolstofdruklager