Shinhoo | CV Circulatiepomp PWM gestuurd | GPA25-8 180 mm 1½”

Levertijd 1 - 2 werkdagen

275,-

  • Product USP 1
    Snelle levering
  • Product USP 2
    Vakkundig advies
  • Product USP 3
    Uit voorraad leverbaar
  • Product USP 4
    Scherpe prijzen
Webwinkelkeur Logo

Wij scoren een 9,9

Ster
Ster
Ster
Ster
Ster

Informatie

Optimaliseer Je Verwarmingssysteem met de Shinhoo | CV Circulatiepomp PWM gestuurd | GPA25-8 180 mm 1½”

Upgrade je verwarmingssysteem met de krachtige CV Circulatiepomp inbouwmaat 180 mm en een opvoerhoogte van 8 meter met een maximale flow van 4 m³ per uur.

Krachtige Kenmerken van Onze Duurzame Pomp met Geïntegreerde Frequentieomvormer

Deze krachtige pomp is ontworpen om topprestaties te leveren en een lange levensduur te garanderen. Met een keramische as, radiale lagers, koolstofdruklager, roestvrijstalen rotorbus, lagerplaat en rotorbekleding, en een composiet waaier, biedt deze pomp superieure betrouwbaarheid. Bovendien geven LED-indicatoren de real-time bedrijfsstatus weer.

Zelfontluchting en Compact Ontwerp voor Eenvoudige Installatie

Deze pomp ontlucht zichzelf via het systeem, waardoor de installatie een fluitje van een cent is. Het compacte ontwerp, inclusief de geïntegreerde schakelkast en het bedieningspaneel aan de zijkant van de motor, past naadloos in de meeste gangbare installaties.

Duurzaamheid met Gietijzeren Behuizing en Efficiënte Motor

De pomphuis is vervaardigd van gietijzer en elektrolytisch gecoat om de corrosieweerstand te verbeteren, wat de levensduur verlengt. De motor is een synchrone permanentmagneet-/compactstatormotor die uitblinkt in efficiëntie.

Precieze Pompregeling met Geïntegreerde Frequentieomvormer

De pompsnelheid wordt nauwkeurig geregeld door een geïntegreerde frequentieomvormer in de schakelkast, waardoor optimale prestaties worden gegarandeerd.

Voordelen van PWM-gestuurde CV-pompen: Efficiëntie, Precisie en Comfort:

Een PWM (Pulse Width Modulation) gestuurde CV (Centrale Verwarming) pomp biedt verschillende voordelen ten opzichte van een niet-PWM gestuurde pomp in een verwarmingssysteem. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

Energie-efficiëntie: Een PWM-gestuurde pomp kan de snelheid en het vermogen van de pomp variëren door de pulsbreedte van het stuurpulsesignaal aan te passen. Dit betekent dat de pomp alleen de benodigde hoeveelheid energie verbruikt om de gewenste waterstroom en druk te handhaven. Dit leidt tot aanzienlijke energiebesparingen in vergelijking met niet-gestuurde pompen die vaak op volle capaciteit draaien, zelfs als dat niet nodig is.

Nauwkeurige regeling: Met PWM kan de snelheid van de pomp zeer nauwkeurig worden geregeld, waardoor de mogelijkheid ontstaat om de watertoevoer in het verwarmingssysteem precies aan te passen aan de vereisten op dat moment. Dit resulteert in een betere temperatuurregeling en comfort voor de gebruikers.

Langere levensduur: Omdat de pomp niet constant op volle kracht draait, ervaart deze minder slijtage en belasting, wat de levensduur van de pomp kan verlengen. De pomp kan ook beter omgaan met variabele belastingen en drukveranderingen, wat de duurzaamheid bevordert.

Stille werking: PWM-sturing maakt het mogelijk om de pomp op lagere snelheden te laten draaien wanneer de vraag naar verwarming minder is. Dit resulteert in een stillere werking van het verwarmingssysteem, wat het comfort van de bewoners verbetert.

Optimalisatie van het systeem: Met PWM kan het verwarmingssysteem efficiënter worden geoptimaliseerd, wat kan resulteren in een lagere energierekening en verminderde milieubelasting.

Kortom, een PWM-gestuurde CV-pomp biedt een aanzienlijke meerwaarde door energie-efficiëntie, nauwkeurige regeling, langere levensduur, stille werking en optimalisatie van het verwarmingssysteem mogelijk te maken, wat resulteert in kostenbesparingen en een betere algehele prestatie.

Lees meer

Technische gegevens:

Serie: GPA25-8 180
Inbouwmaat: 180 mm
Opvoerhoogte: 8 meter
Aansluitmaat: 1 ½"
PWM gestuurd: Ja
Gewicht: 2.4 kg

Kenmerken:

Elektromagnetische compatibiliteit: EN 61800-3
Storingsuitzending: EN 61000-6-3
Stoorvastheid: EN 61000-6-2
Max. toegestane bedrijfsdruk: 10 bar
Beschermingsgraad: IP42
Netaansluiting: 230 V 50/60 Hz
Stroomverbruik (max in A): 0,52
Stroomverbruik (max in W): 70
Stroomverbruik (max in Mpa): 1
Handmatige pomp ontluchtingsfunctie: Ja
Automatische deblokkeerfunctie: Ja
Geïntegreerde motorbeveiliging: Ja
LED-weergave voor het instellen van de setpoints en de weergave van het lopende verbruik in watt: Ja
Handmatige herstart: Ja

Materialen:

Materiaal pomphuis: Gietijzer
Materialen waaier: Composiet
Materialen pompas: Keramische as
Materialen lagers: koolstofdruklager