Esdec – 4 dakhaken multi 30-63 mm

1 - 2 werkdagen

57,-

  • Product USP 1
    Snelle levering
  • Product USP 2
    Vakkundig advies
  • Product USP 3
    Uit voorraad leverbaar
  • Product USP 4
    Scherpe prijzen
Webwinkelkeur Logo

Wij scoren een 9,9

Ster
Ster
Ster
Ster
Ster

Informatie

Esdec – 4 dakhaken multi 30-63 mm: De Perfecte Oplossing voor een veilige montage van zonnepanelen en zonneboilers.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame oplossing om zonnepanelen en zonneboilers veilig op je dak te monteren, dan is de Esdec Dakhaak Multi 30-63 mm de ideale keuze. Deze dakhaak combineert robuuste constructie met veelzijdigheid, waardoor je moeiteloos kunt genieten van hernieuwbare energie, wetende dat je installatie veilig en stabiel is. Met de Esdec Dakhaak Multi maak je een milieuvriendelijke keuze zonder compromissen te sluiten op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Kies voor gemoedsrust en maximale prestaties – kies voor de Esdec Dakhaak Multi 30-63 mm.

Robuuste Constructie voor Duurzaamheid

De Esdec Dakhaak Multi is ontworpen om bestand te zijn tegen de meest veeleisende weersomstandigheden. Of het nu gaat om intense zonneschijn, regen, sneeuw of wind, deze dakhaak is gebouwd om de tand des tijds te doorstaan en je zonnepanelen veilig op hun plaats te houden.

Verstelbaar voor Diverse Daktypes

Dit veelzijdige ontwerp is geschikt voor verschillende dikte dakpannen. Met een verstelbare bereik van 30-63 mm kun je deze dakhaak eenvoudig aanpassen aan de specificaties van jouw dak, waardoor installatie een fluitje van een cent wordt.

Eenvoudige en Snelle Installatie

Esdec heeft de installatieprocedure vereenvoudigd, wat resulteert in een snellere en kosteneffectievere montage van je zonnepanelen. Dankzij het slimme ontwerp kun je de Esdec Dakhaak Multi snel en gemakkelijk bevestigen, waardoor je tijd en geld bespaart op de installatiekosten.

Gemoedsrust met Garantie

Bij Esdec begrijpen we hoe belangrijk jouw investering in zonne-energie is. Daarom wordt de Dakhaak Multi geleverd met een uitgebreide garantie, zodat je met een gerust hart kunt genieten van de voordelen van zonne-energie, wetende dat je investering beschermd is.

Kies voor de Esdec Dakhaak Multi 30-63 mm en zorg ervoor dat je heatpipe rekken en zonnecollectoren veilig en betrouwbaar op je dak worden bevestigd. Verduurzaam je huis vandaag nog en profiteer van de voordelen van schone energie met Esdec!

Je hebt per rek heatpipes SCM 20 4 dakhaken nodig en voor de SCM 25 of SCM 30 heb je 6 dakhaken nodig.

Lees meer

Product informatie

Merk: Esdec

Technische informatie

Materiaal: Aluminium
Dakbedekking: Pan
Breedte haak: 30 mm
Geschikt voor bevestiging op schuin dak: Ja
Hellingshoek: 10 - 60 °
Materiaaldikte haak: 5 mm
Verankeringswijze: Klemmen
Verstelbaar: Ja

Downloads

Andere suggesties…