ZOMERDEAL
-5%

Airrex – REX25000 verdampingskoeler

Leverbaar 1 - 2 werkdagen

Oorspronkelijke prijs was: €3.790,-.Huidige prijs is: €3.599,-.

  • Product USP 1
    Snelle levering
  • Product USP 2
    Vakkundig advies
  • Product USP 3
    Uit voorraad leverbaar
  • Product USP 4
    Scherpe prijzen
Webwinkelkeur Logo

Wij scoren een 9,9

Ster
Ster
Ster
Ster
Ster

Informatie

Blijf Koel en Milieuvriendelijk met Airrex – REX25000 verdampingskoeler

Efficiëntie en Flexibiliteit

Verdampingskoelers zijn veelzijdige apparaten die ideaal zijn voor extreme werkomstandigheden en grote ruimtes waar traditionele airconditioners niet praktisch zijn. Ze bieden een uitstekende koelcapaciteit zonder de hoge kosten en energieverbruik van conventionele koelsystemen. Deze koelers zijn bijzonder geschikt voor stallen, horeca, werkplaatsen en andere grote open ruimtes.

Geavanceerde Technologie voor Gezondheid en Veiligheid

Onze verdampingskoelers zijn uitgerust met een 40 Watt UV-C lamp die effectief ziektekiemen en virussen in het water vernietigt. Dit innovatieve systeem zorgt voor luchtzuivering en een veilige, hygiënische werking, waardoor gebruikers beschermd blijven tegen schadelijke bacteriën.

Uitstekende Koelprestaties Airrex – REX25000 verdampingskoeler

Verdampingskoelers kunnen de temperatuur met 4°C tot 12°C verlagen bij buitentemperaturen boven 22°C. Ze bieden een hoge koelefficiëntie zonder waternevel, en combineren een groot luchtvolume met laag energieverbruik. Bovendien zijn er geen installatiekosten, wat helpt om de totale energiekosten te verlagen en het gebruik van airconditioners te verminderen.

Gemakkelijk en Gebruiksvriendelijk

Onze verdampingskoelers zijn plug en play: ze zijn direct klaar voor gebruik zonder ingewikkelde installatie. Ze zijn verplaatsbaar, wat betekent dat ze eenvoudig kunnen worden verplaatst naar verschillende locaties zonder vaste installatie. Dit maakt ze bijzonder handig voor diverse toepassingen.

Gebruiksgemak en Betrouwbaarheid

Onze verdampingskoelers zijn eenvoudig schoon te maken en vereisen weinig onderhoud. Alle reserveonderdelen zijn direct beschikbaar vanuit onze Europese magazijnen, en er is een betrouwbare onderhoudsservice beschikbaar. Daarnaast bieden wij twee jaar garantie op al onze modellen.

Hoe werkt de Airrex – REX25000 verdampingskoeler

Beschikbare Modellen

Onze serie verdampingskoelers omvat de volgende modellen:

Met deze modellen bent u verzekerd van een efficiënte, milieuvriendelijke en kosteneffectieve koelingsoplossing.

Kies voor verdampingskoelers en ervaar het comfort van koele lucht met minimale impact op het milieu en uw portemonnee. Ideaal voor gebruik in stallen, horeca, werkplaatsen en andere grote open ruimtes.

Bezoek Boilerwereld en Ervaar Onze Verdampingskoelers in Actie

Bent u benieuwd naar de prestaties van onze verdampingskoelers? Bij Boilerwereld kunt u de machines in actie zien en zelf ervaren hoe effectief ze werken. Maak een afspraak en ontdek hoe onze verplaatsbare, plug en play verdampingskoelers met UV-luchtzuivering uw ruimte kunnen koelen en zuiveren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een demonstratie en laat u overtuigen door de innovatieve koeloplossingen van Boilerwereld.

0524 – 232232
info@boilerwereld.nl

Lees meer

Technische Gegevens:

Merk: Airrex
Model: REX25000
Type brandstof: Water
Koelcapaciteit (m2): tot 250
Hoogte (cm): 172
Breedte (cm): 132
Diepte (cm): 69
Gewicht (kg): 100
Voeding: 230 Volt
Certificering: CE