Zomerdeal
-7%

Airrex – Mobiele Warmtepomp HP-19 | 4 in 1 warmtepomp

Leverbaar 1 - 2 werkdagen

Oorspronkelijke prijs was: €3.490,-.Huidige prijs is: €3.250,-.

  • Product USP 1
    Snelle levering
  • Product USP 2
    Vakkundig advies
  • Product USP 3
    Uit voorraad leverbaar
  • Product USP 4
    Scherpe prijzen
Webwinkelkeur Logo

Wij scoren een 9,9

Ster
Ster
Ster
Ster
Ster

Informatie

REX NORDIC HP-19 Verplaatsbare Mobiele Warmtepomp HP-19 | 4-in-1

De REX NORDIC HP-19 is de ideale oplossing voor het beheersen van het klimaat in werkplaatsen, hallen en grote ruimtes tot 550 m³. Deze veelzijdige warmtepomp biedt vier essentiële functies in één robuust, draagbaar apparaat: verwarming, koeling, luchtreiniging en drogen, waardoor hij ook perfect is als bouwdroger.

Verwarming

De krachtige verwarmingsfunctie van de HP-19 zorgt voor een comfortabele temperatuur in grote werkruimtes, zelfs op de koudste dagen. Dankzij de efficiënte warmteverspreiding blijft de omgeving aangenaam, wat bijdraagt aan een hogere productiviteit en comfort voor uw werknemers.

Koeling

Op warme dagen biedt de koelfunctie van de HP-19 een snelle en effectieve verkoeling. Deze functie is cruciaal om een aangename werkomgeving te behouden tijdens de hete zomermaanden, waardoor de werkomstandigheden optimaal blijven.

Luchtreiniging

De HP-19 verbetert de luchtkwaliteit in uw werkruimte door stof, pollen en andere verontreinigende stoffen effectief uit de lucht te filteren. Dit is essentieel in industriële omgevingen waar schone lucht bijdraagt aan de gezondheid en veiligheid van uw personeel.

Drogen

Dankzij de krachtige drogende functie is de HP-19 ook uitstekend geschikt als bouwdroger. Hij helpt snel en efficiënt vocht te verwijderen uit bouwplaatsen, waardoor bouwprojecten sneller kunnen worden voortgezet en het risico op schimmelvorming en structurele schade wordt verminderd. Dit maakt de HP-19 onmisbaar voor bouw- en renovatieprojecten.

Kenmerken

  • Mobiliteit: De HP-19 is voorzien van robuuste wielen en een draagbaar ontwerp, waardoor hij eenvoudig te verplaatsen is naar verschillende locaties binnen uw werkruimte of bouwplaats.
  • Gebruiksgemak: Met een intuïtief bedieningspaneel en een gebruiksvriendelijke interface is de HP-19 eenvoudig te bedienen, zelfs in drukke en veeleisende omgevingen.
  • Energie-efficiënt: Het apparaat levert maximale prestaties met minimaal energieverbruik, wat resulteert in lagere operationele kosten en een kleinere ecologische voetafdruk.
  • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen, is de HP-19 ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen de zware omstandigheden van industriële omgevingen en bouwplaatsen.

Met de REX NORDIC HP-19 verplaatsbare warmtepomp haalt u een betrouwbaar en multifunctioneel apparaat in huis dat speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van grote werkruimtes en bouwprojecten. Of het nu gaat om verwarmen, koelen, luchtreiniging of drogen, de HP-19 zorgt voor een optimaal werkklimaat en draagt bij aan een efficiënte voortgang van uw werkzaamheden. Kies voor de REX NORDIC HP-19 en ervaar het verschil in comfort, efficiëntie en veelzijdigheid.

Bezoek Boilerwereld en Ervaar Onze 4 in 1 warmtepomp in Actie

Bent u benieuwd naar de prestaties van onze verdampingskoelers? Bij Boilerwereld kunt u de machines in actie zien en zelf ervaren hoe effectief ze werken. Maak een afspraak en ontdek hoe onze verplaatsbare, plug en play verdampingskoelers met UV-luchtzuivering uw ruimte kunnen koelen en zuiveren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een demonstratie en laat u overtuigen door de innovatieve koeloplossingen van Boilerwereld.

0524 – 232232
info@boilerwereld.nl

Lees meer

Technische Gegevens:

Merk: Airrex
Model: REX NORDIC HP-19
Koelcapaciteit (m3): tot 550
Hoogte (cm): 172
Breedte (cm): 126
Diepte (cm): 63
Gewicht (kg): 55
Voeding: 230 Volt
Certificering: CE