Tesy – Verticale elektrische boiler 100 liter – Bi-Light – 2 kW elektrisch element

1 - 3 werkdagen

404,45

  • Product USP 1
    Snelle levering
  • Product USP 2
    Vakkundig advies
  • Product USP 3
    Uit voorraad leverbaar
  • Product USP 4
    Scherpe prijzen
Webwinkelkeur Logo

Wij scoren een 9,9

Ster
Ster
Ster
Ster
Ster

Informatie

Ontdek de voordelen van de Tesy Bi-Light Boiler 100 liter – Efficiënt en duurzaam warm water voor uw huis

De Tesy Bi-Light boiler is een innovatieve en efficiënte oplossing voor het leveren van warm water in uw woning, kapsalon, manege of werkplaats. Deze boiler is uitgerust met geavanceerde technologieën en functies die zorgen voor een nauwkeurige en betrouwbare werking van het systeem. In deze SEO-tekst zullen we dieper ingaan op de verschillende kenmerken en voordelen van de Tesy Bi-Light boiler.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Tesy Bi-Light is de geavanceerde elektronische regelaar. Deze regelaar zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare werking van het systeem, waardoor u altijd verzekerd bent van warm water wanneer u het nodig heeft. Bovendien is de Tesy Bi-Light voorzien van hoogwaardige isolatie, waardoor warmteverlies wordt geminimaliseerd en de efficiëntie van het systeem wordt gemaximaliseerd. Dit betekent dat u minder energie nodig heeft om het water op te warmen, wat resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

Een ander belangrijk kenmerk van de Tesy Bi-Light is de Bi-Light-technologie. Deze technologie maakt gebruik van twee verwarmingselementen, die afwisselend worden ingeschakeld om het water snel op te warmen en energie te besparen. Hierdoor kan de Tesy Bi-Light tot 20% energie besparen ten opzichte van traditionele elektrische boilers. Dit betekent dat u niet alleen geld bespaart op uw energierekening, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

De Tesy Bi-Light is ook zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te installeren. Het compacte ontwerp en de flexibele aansluitmogelijkheden maken het mogelijk om de boiler op vrijwel elke locatie te installeren. Bovendien is de Tesy Bi-Light voorzien van een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel, waarmee u de temperatuur en andere instellingen gemakkelijk kunt aanpassen.

Veiligheid is ook een belangrijk aspect van de Tesy Bi-Light boiler. De boiler is zeer betrouwbaar en heeft meerdere beschermingsniveaus. De boiler is geschikt voor gebruik in appartementen of woningen zonder goede gasaansluitingen, maar ook in kapsalons, maneges of werkplaatsen. De boiler is veilig en bevat meervoudige beveiligingsmechanismen en werkt zonder gasaansluiting. De boiler heeft standaard aansluitingen voor Nederland en voldoet aan alle geldende veiligheidsvoorschriften en is CE-gecertificeerd.

Energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid:

De Tesy Bi-Light boiler is ontworpen met energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid in gedachten. Het heeft een hoog rendement en is uitgerust met een geavanceerd isolatiesysteem om warmteverlies te minimaliseren, waardoor het energieverbruik wordt verminderd en de CO2-uitstoot wordt verminderd.

Kortom, de Bi-Light boiler is een uitstekende keuze vanwege verschillende redenen:

1. Energiezuinig: De Bi-Light boiler is ontworpen om energiezuinig te zijn en kan tot 20% energie besparen in vergelijking met traditionele boilers.

2. Milieuvriendelijk: De Bi-Light boiler maakt gebruik van duurzame technologieën en materialen, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.

3. Flexibel: De Bi-Light boiler is verkrijgbaar in verschillende maten en modellen, waardoor het geschikt is voor verschillende soorten huishoudens en toepassingen.

4. Betrouwbaar: De Bi-Light boiler is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om betrouwbaar en duurzaam te zijn.

5. Veilig: De Bi-Light boiler is uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals een overdrukventiel en een temperatuurbegrenzer, waardoor het veilig is in gebruik.

Al met al is de Bi-Light boiler een uitstekende keuze vanwege zijn energiezuinigheid, milieuvriendelijkheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

Bekijk ook eens onze andere hangende hygiëne tapwater boilers!

Heeft u nog vragen? Vraag dan meer informatie op over deze boiler en stel uw vraag via info@boilerwereld.nl.

Lees meer

Verbruik:

Energielabel C
Nominaal vermogen (W) 2000
Nominale spanning (V) 230

Afmetingen:

Hoogte (cm) 98.5
Breedte (cm) 44
Diepte (cm) 46.7
Netto gewicht (kg) 23.5
Aantal liter 100

Opwarmtijd:

Opwarmtijd (h:min) 2:36

Bediening:

Aan/uit schakelaar Ja

Prestaties en functies:

Temperatuur indicator Ja
Regelbare thermostaat Ja
Magnesium anode Ja
Wifi Nee
Energie-instellingen 2000W

Technische gegevens:

Werkdruk (bar) 8
Isolatie (mm) 24
Veiligheidsklep Ja
Bevestiging Vertikaal aan de wand