Tesy – Verticale elektrische boiler 80 liter – Bi-Light – Dun Model – 2 kW elektrisch element

1 - 3 werkdagen

352,45

  • Product USP 1
    Snelle levering
  • Product USP 2
    Vakkundig advies
  • Product USP 3
    Uit voorraad leverbaar
  • Product USP 4
    Scherpe prijzen
Webwinkelkeur Logo

Wij scoren een 9,9

Ster
Ster
Ster
Ster
Ster

Informatie

Efficiënte Tesy – Verticale elektrische boiler 80 liter – Bi-Light – Dun Model – 2 kW elektrisch element voor Warm Water

Ontdek de voordelen van de Tesy Bi-Light Boiler: efficiëntie, duurzaamheid en comfort

De Tesy Bi-Light is een innovatieve elektrische boiler die speciaal is ontworpen om aan de behoeften van moderne huishoudens te voldoen. Met zijn unieke Bi-Light-technologie biedt deze boiler een efficiënte en betrouwbare manier om warm water te leveren, terwijl hij tegelijkertijd energie bespaart en de CO2-uitstoot vermindert. De Tesy Bi-Light is verkrijgbaar in verschillende maten en capaciteiten, waardoor hij geschikt is voor zowel kleine als grote huishoudens.

De Tesy Bi-Light is uitgerust met een geavanceerde elektronische regelaar, die zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare werking van het systeem. Bovendien is de Tesy Bi-Light voorzien van hoogwaardige isolatie, waardoor warmteverlies wordt geminimaliseerd en de efficiëntie van het systeem wordt gemaximaliseerd. Een van de belangrijkste voordelen van de Tesy Bi-Light is zijn Bi-Light-technologie, die zorgt voor een snelle en efficiënte opwarming van het water. Deze technologie maakt gebruik van twee verwarmingselementen, die afwisselend worden ingeschakeld om het water snel op te warmen en energie te besparen. Hierdoor kan de Tesy Bi-Light tot 20% energie besparen ten opzichte van traditionele elektrische boilers.

De Tesy Bi-Light is ook zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te installeren. Het compacte ontwerp en de flexibele aansluitmogelijkheden maken het mogelijk om de boiler op vrijwel elke locatie te installeren. Bovendien is de Tesy Bi-Light voorzien van een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel, waarmee u de temperatuur en andere instellingen gemakkelijk kunt aanpassen.

De Tesy Bi-Light boiler is zeer betrouwbaar en heeft meerdere beschermingsniveaus. De Tesy Bi-Light boiler is geschikt voor gebruik in appartementen of woningen zonder goede gasaansluitingen, maar ook in kapsalons, maneges of werkplaatsen. De boiler is veilig en bevat meervoudige beveiligingsmechanismen en werkt zonder gasaansluiting. De boiler heeft standaard aansluitingen voor Nederland en voldoet aan alle geldende veiligheidsvoorschriften en is CE-gecertificeerd.

Kortom, de Tesy Bi-Light boiler is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare, duurzame en efficiënte boiler die kosten bespaart. Met zijn innovatieve Bi-Light-technologie, geavanceerde regelaar en hoogwaardige isolatie

 

Bekijk ook eens onze andere hangende hygiëne tapwater boilers!

Heeft u nog vragen? Vraag dan meer informatie op over deze boiler en stel uw vraag via info@boilerwereld.nl.

 

Lees meer

Verbruik:

Energielabel C
Nominaal vermogen (W) 2000
Nominale spanning (V) 230

Afmetingen:

Hoogte (cm) 121
Breedte (cm) 38.6
Diepte (cm) 41.2
Netto gewicht (kg) 21.5
Aantal liter 80

Opwarmtijd:

Opwarmtijd (h:min) 2:05

Bediening:

Aan/uit schakelaar Ja

Prestaties en functies:

Temperatuur indicator Ja
Regelbare thermostaat Ja
Magnesium anode Ja
Wifi Nee
Energie-instellingen 2000W

Technische gegevens:

Werkdruk (bar) 8
Isolatie (mm) 18
Veiligheidsklep Ja
Bevestiging Vertikaal aan de wand

Andere suggesties…