Quality heating – QH-FR Serie infraroodpaneel 59 x 119 cm – 700Watt

Levertijd 1 - 3 werkdagen

289,-

  • Product USP 1
    Snelle levering
  • Product USP 2
    Vakkundig advies
  • Product USP 3
    Uit voorraad leverbaar
  • Product USP 4
    Scherpe prijzen
Webwinkelkeur Logo

Wij scoren een 9,9

Ster
Ster
Ster
Ster
Ster

Informatie

Quality Heating – QH-FR Serie infraroodpaneel 59 x 119 cm – 700Watt

Het Quality Heating afstandsbedieningspaneel kan moeiteloos aan de muur worden bevestigd. Het heeft een stijlvol ontwerp met een frameloze afwerking, waardoor dit paneel een blikvanger wordt in uw huis. Het Quality Heating afstandsbedieningspaneel is uitgerust met ingebouwde Wifi-functionaliteit. Bovendien wordt standaard een afstandsbediening meegeleverd, waarop de temperatuur zichtbaar is en waarmee u de temperatuur kunt instellen. U kunt het programma zelf aanpassen via de gratis “Quality Heating” app op uw smartphone, waarmee u gemakkelijk meerdere panelen kunt bedienen.

Als u overweegt om dit paneel in de badkamer te gebruiken, dan is dat zeker mogelijk. Het paneel heeft een IP54-classificatie, waardoor het veilig en bestand is tegen spatwater.

Efficiënte Warmteverspreiding

Geniet van een comfortabel en energiezuinig verwarmingssysteem met het Quality Heating QH-FR Serie infraroodpaneel. Dit innovatieve paneel van 59 x 119 cm en een vermogen van 700 Watt biedt een efficiënte manier om jouw ruimte te verwarmen.

Directe Warmte voor Comfort

Het infraroodpaneel maakt gebruik van geavanceerde technologie om warmte gelijkmatig te verspreiden, waardoor koude plekken in de kamer tot het verleden behoren. Dit zorgt niet alleen voor een aangename en gezellige sfeer, maar helpt ook om energie te besparen, omdat je minder warmte verliest door de luchtstroming.

Stijlvol en Ruimtebesparend Ontwerp

Een van de voordelen van infraroodverwarming is de directe warmte die het biedt. In plaats van de hele ruimte te verwarmen, richt het paneel de warmte direct op mensen en objecten. Dit betekent dat je sneller warmte ervaart, wat handig is op koude dagen. Het QH-FR Serie infraroodpaneel is ook stijlvol en compact, en past gemakkelijk in verschillende interieurstijlen. Met zijn slanke design kan het aan de muur worden gemonteerd, waardoor je vloerruimte bespaart.

Eenvoudige Bediening en Aanpassingsvermogen

Bovendien is dit infraroodpaneel eenvoudig te bedienen en biedt het verschillende verwarmingsniveaus, zodat je de warmte kunt aanpassen aan jouw behoeften. Dit maakt het perfect voor zowel woonruimtes als kantoren.

Quality Heating: Jouw Partner in Efficiënte Verwarming

Kies voor Quality Heating en geniet van de voordelen van efficiënte, directe en stijlvolle verwarming met het QH-FR Serie infraroodpaneel. Verwen jezelf met comfortabele warmte en verminder tegelijkertijd je energieverbruik.

Benodigd vermogen:

35 Watt per m³ voor woonkamers
30 Watt per m³ voor slaapkamers
60 Watt per m³ voor badkamers
Afhankelijk van het gebruik van de ruimte is er een verschillende warmtevraag. Zeker in de badkamer is er een hogere warmtevraag. Onderstaand wordt een globale inschatting gedaan van het benodigde verwarming bereik (we gaan hierbij uit van een normale tot goed geïsoleerde ruimte).

Benodigd verwarmingsbereik:

350 watt à als bijverwarming;
600 watt à voor in de woonkamer, voor de bank of bij de tv;
800 watt à voor de badkamer.
Infrarood is echter geen ruimteverwarming. U verandert op de korte termijn niet de temperatuur in de ruimte.

Dit paneel is zeer geschikt voor zone 2 en 3 in de badkamer.

Standaard meegeleverd

Het paneel wordt geleverd met voetensteunset, afstandsbediening en wandmontage beugel indien u het paneel later aan de wand wilt gaan plaatsen. Aansluitsnoer met stekker 1.9 meter

De meeste verwarmingen zijn direct uit voorraad leverbaar en daardoor binnen 2 werkdagen bij u in huis.

Na een succesvolle installatie heeft u geen omkijken naar het onderhoud.

Ervaar de warmte en het gemak van het QH Verplaatsbaar Infrarood Paneel, de ideale verwarmingsoplossing voor elke ruimte in uw huis of kantoor.

Lees meer

Product informatie:

Merk: Quality Heating
Naam: QH-FR Serie 700 watt
Kleur: Wit (RAL9003)
Type golf: Korte golf
Nominaal vermogen (Watt): 700 Watt
Bevestiging: Wand en plafond

Afmetingen:

Hooge (mm): 590
Breedte (mm): 119
Diepte (mm): 25
Gewicht (kg): 6

Overige informatie:

Oppervlakte temperatuur paneel (°C): ca. 75 - 95 °C
Lengte snoer (cm): ca. 180 cm
Spanning: 230 Volt
Thermostaat: Ja
Garantie: 5 jaar op het paneel en thermostaat regeling 2 jaar
Waterdichte beschermingsgraad: IP54

Downloads