Focus LCD 9 | 11 | 12 | 15 kW – elektrische doorstromer voor tapwater

Vóór 11.00 besteld, volgende werkdag geleverd !

615,89

  • Product USP 1
    Snelle levering
  • Product USP 2
    Vakkundig advies
  • Product USP 3
    Uit voorraad leverbaar
  • Product USP 4
    Scherpe prijzen
Webwinkelkeur Logo

Wij scoren een 9,9

Ster
Ster
Ster
Ster
Ster

Informatie

Efficiënte en betrouwbare verwarming met de Masterwatt Focus LCD

De Masterwatt Focus LCD 9 | 11 | 12| 15 kW is een compacte en energiezuinige doorstromer die speciaal is ontworpen voor het efficiënt en betrouwbaar verwarmen van water. Deze elektrische geiser heeft een 400 Volt krachtgroep aansluiting nodig van maximaal 3 x 21,7A en kan het tapwater verwarmen tot maar liefst 60 graden Celsius. Het apparaat heeft een vermogen van 18 kW en kan een waterstroom van maximaal 10 liter per minuut leveren, afhankelijk van de ingangstemperatuur van het water.

De Masterwatt Focus doorstromer is uitgerust met een geavanceerde elektronische regelaar die zorgt voor een nauwkeurige en stabiele watertemperatuur. Het apparaat is ontworpen om gemakkelijk te installeren en te onderhouden, en biedt een hoge mate van flexibiliteit en aanpasbaarheid. Het apparaat is geschikt voor gebruik in verschillende toepassingen, zoals in woningen, appartementen, hotels en andere commerciële gebouwen.

De doorstromer is een energiezuinige oplossing voor het verwarmen van water, omdat het alleen warmte produceert wanneer dat nodig is. Dit betekent dat er geen energie wordt verspild aan het opwarmen van water dat niet wordt gebruikt. Bovendien is de doorstromer uitgerust met een automatische uitschakelfunctie die ervoor zorgt dat het apparaat niet onnodig blijft werken.

Ontdek de voordelen van de Masterwatt Focus LCD 9 | 11 | 12 | 15 kW

Met de Masterwatt Focus doorstromer kunt u profiteren van de voordelen van een efficiënte en betrouwbare warmwatervoorziening, terwijl u tegelijkertijd energie en geld bespaart. Het apparaat biedt verschillende mogelijkheden, zoals prioriteitsschakeling, geschikt voor toepassingen met een prioriteitsschakeling, en een geheugen voor de drie meest gebruikte temperatuurinstellingen. Het apparaat is ook voorzien van een LCD-display, waarmee u de gewenste temperatuur, de in- en uitlaattemperatuur, de doorstroomhoeveelheid en het elektrisch vermogen kunt aflezen.

De Masterwatt Focus doorstromer is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een energiezuinige en betrouwbare oplossing voor het verwarmen van water. Het apparaat is gemakkelijk te installeren en te onderhouden, en biedt een hoge mate van flexibiliteit en aanpasbaarheid. Met de Masterwatt Focus doorstromer kunt u genieten van warm water op een efficiënte en milieuvriendelijke manier.

Geavanceerde functies en gebruiksvriendelijkheid met de Masterwatt Focus LCD

De Masterwatt Focus LCD moduleert het vermogen op basis van de gevraagde en aangeleverde temperatuur en de volumestroom. Hierdoor is het apparaat zeer geschikt als na-verwarmer bij een zonneboiler of andere duurzame warmwaterbereider. Het is wel belangrijk om hierbij altijd een mengventiel vóór de doorstromer te gebruiken.

Het apparaat heeft een maximale inlaattemperatuur van 60°C en een maximale toegestane druk van 6 bar. Er is een ingebouwde prioriteitsschakeling om een ander (compatibel) apparaat uit te schakelen tijdens tapwaterbereiding. Daarnaast is er een ingebouwde maximale temperatuur- en drukbeveiliging.

Als u hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste doorstromer voor uw situatie, kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs. De Masterwatt Focus LCD is een betrouwbare en efficiënte oplossing voor het verwarmen van water op een duurzame manier.

Leer meer over de Masterwatt Focus LCD 9 | 11 | 12 | 15 kW en zijn innovatieve functies

Als u hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste doorstromer voor uw situatie, kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs.

Lees meer

Highlights

Materiaal drukvat Kunststof
Nom. inhoud 0,75
Max. toelaatbare bedrijfsdruk (bar) 6
Max. werkdruk (bar) 6
Nom. vermogen 15
Nom. spanning 1 400
Nom. spanning 2 400
Bediening Handmatig
Temperatuurindicatie Digitaal
Met display Ja
Montagewijze Bovenbouw / onderbouw
Vermogensregeling Elektronisch
Aansluitvermogen 9 | 15
Verwarmingssysteem Buisverwarmingselement
Veiligheidsuitschakeling Drukuitschakeling
Beschermingsgraad (IP) IP24
Aansluiting koud tapwater Buitendraad
Nom. diameter koud tapwater ⅜" (10)
Uitwendige buisdiameter koud tapwater 12
Aansluiting warm tapwater Buitendraad
Nom. diameter warm tapwater ⅜" (10)
Uitwendige buisdiameter warm tapwater 12
Geschikt voor kunststof buis Ja
Geschikt voor voorverwarmd water Ja
Type regeling Elektronisch
Energie-efficiëntieklasse A