Masterwatt – Calor black badkamerradiator – 500 Watt

Levertijd 1 - 2 werkdagen

451,33

  • Product USP 1
    Snelle levering
  • Product USP 2
    Vakkundig advies
  • Product USP 3
    Uit voorraad leverbaar
  • Product USP 4
    Scherpe prijzen
Webwinkelkeur Logo

Wij scoren een 9,9

Ster
Ster
Ster
Ster
Ster

Informatie

Ervaar Gemak en Elegance met de Masterwatt – Calor black badkamerradiator – 500 Watt

Verrijk jouw badkamer met de Masterwatt Calor Black badkamerradiator, een perfecte samensmelting van functionaliteit en verfijning. Deze hoogwaardige radiator biedt niet alleen doeltreffende verwarming voor je badkamer, maar voegt tevens een vleugje elegantie toe aan jouw interieur. Dankzij het gestroomlijnde ontwerp en de krachtige 350 watt aan verwarmingsvermogen is dit de optimale keuze om je badkamer een gezellige en plezierige sfeer te geven, vooral gedurende de kille wintermaanden.

Stijlvol en Hedendaags Design:
De Masterwatt Calor Black badkamerradiator is met oog voor detail en esthetiek vormgegeven. Het moderne en hedendaagse design harmonieert perfect met elke stijl van badkamerinrichting en voegt een zweem van luxe toe aan je ruimte. De elegante zwarte afwerking straalt verfijning uit en creëert een chic contrast met lichte badkamermuren. Bovendien neemt het slanke profiel minimale ruimte in beslag, waardoor het ideaal is voor compacte badkamers.

Efficiënte Warmteverspreiding:
Met een vermogen van 500 watt biedt de Masterwatt Calor Black badkamerradiator een snelle en gelijkmatige verwarming voor jouw badkamer. Stap binnen en geniet meteen van een aangename temperatuur. Het efficiënte ontwerp van de radiator draagt bij aan energiebesparing, waardoor je niet alleen van een comfortabele badkamer profiteert, maar tevens je energiekosten onder controle houdt.

Robuust en topkwaliteit:
De Masterwatt Calor Black badkamerradiator is opgetrokken uit hoogwaardige materialen die duurzaamheid en betrouwbaarheid waarborgen. Deze radiator is ontworpen om langdurig mee te gaan, wat het tot een waardevolle investering voor je woning maakt. De uitmuntende bouwkwaliteit verzekert je van jarenlang onbezorgd genieten van de warmte.

Eenvoudige installatie en gebruik:
Deze badkamerradiator wordt compleet geleverd met alle noodzakelijke montageonderdelen en een heldere installatiegids, waardoor de installatie een fluitje van een cent is. Je kunt de radiator moeiteloos aan de muur bevestigen en klaar is kees. Met het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel pas je met gemak de gewenste temperatuur aan en creëer je een comfortabele omgeving naar jouw voorkeur.

Samenvatting:
In essentie is de Masterwatt Calor Black badkamerradiator van 500 Watt de perfecte optie om je badkamer om te toveren tot een knusse en elegante oase. Met zijn eigentijdse design, doeltreffende warmteverspreiding en solide constructie biedt deze radiator niet alleen warmte en gemak, maar voegt hij ook een vleugje klasse toe aan je badkamer. Waarom nog langer wachten? Investeer in de Masterwatt Calor Black badkamerradiator en geniet elke dag opnieuw van een weelderige en behaaglijke badkamerervaring.

Ontdek tevens onze uitgebreide collectie badkamerradiatoren. Bekijk ook onze andere badkamerradiatoren voor meer opties en stijlen die perfect bij jouw behoeften passen.

Lees meer

Afmetingen:

Hoogte: 927 mm
Breedte: 500 mm

Eigenschappen:

Bevestiging: Wand
Montage richting: Verticaal
Beschermingsgraad: IP44
Materiaal behuizing: Staal
Olie / vloeistof gevuld: Ja
Voeding: 220 Volt
Geschikt voor draadloze verbinding: Ja
Aantal schakelstanden: 5
Oververhittingsbeveiliging: Ja
Vorstbeveiligingsschakeling: Ja
Digitale indicatie: Ja
Tijdschakelklok: Ja
Programmeerbaar: Ja
Zelflerend: Ja
Open raam detectie: Ja